Universiteit voor Humanistiek

De Universiteit voor Humanistiek is een zelfstandige universiteit in een historisch pand in de binnenstad van Utrecht. Wij laten ons in het ons onderzoek en onderwijs inspireren door het humanisme en richten ons op eigentijdse vragen rondom zingeving, levensbeschouwing en de inrichting van een humane, rechtvaardige en duurzame samenleving.

5 leerstoelgroepen bieden momenteel een bacheloropleiding, 3 masteropleidingen, een minor en een PhD-Graduate School aan circa 650 studenten. Wij hebben de ambitie om verder te groeien in studentenaantallen, onderzoek en het realiseren van maatschappelijke impact. Samen met circa 120 medewerkers werken we in een persoonlijke en inclusieve sfeer. Meer informatie: www.uvh.nl

Heb je zin in een afwisselende baan als beginnend marketing- en communicatiespecialist en zet je je graag in voor een maatschappelijk betrokken instelling? Vind je het leuk om creatieve campagnes te ontwerpen voor een jonge doelgroep? Kom dan het Communicatieteam van de Universiteit voor Humanistiek versterken!

 

Wat ga je doen?

Als beginnend medewerker Marketing & Communicatie zet je je in voor het ontwikkelen, beheren en uitvoeren van de online marketingcampagnes voor de opleidingen en programma’s van de Universiteit voor Humanistiek. Dit zijn zowel de reguliere bachelor en masterprogramma’s voor studenten, als programma’s voor professionals die worden aangeboden door ons Kenniscentrum. Je verdiept je in de stappen die een studiekiezer zet bij het maken van een keuze en ontwerpt en ondersteunt hierbij passende online acties.
Je beheert de social media van de universiteit en creëert afwisselende en passende content. Hierbij stem je het gebruik van beeld en taal af op de verschillende kanalen en beoogde doelgroepen. Samen met specialisten monitor je de effecten van campagnes. Je beheert de informatie over onze opleidingen op onze eigen website en op verschillende externe websites. Je ontwikkelt e-mail campagnes en leert hoe je ons relatiebeheersysteem optimaal kunt inzetten voor leadmanagement en campagnemailingen.

 

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van communicatie en/of marketing;
  • Je hebt volop ideeën over de inzet van social media voor onze doelgroepen;
  • Je hebt affiniteit met online marketing en bent bereid je verder te ontwikkelen in de finesses van het vak, van creëren tot optimaliseren, van monitoren tot evalueren;
  • Je bent resultaatgericht en goed georganiseerd;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt een zorgvuldige en creatieve pen en bent goed in beeldtaal;
  • Je bent vaardig in het aanleren en beheren van applicaties;
  • Je bent sociaal vaardig en legt makkelijk contact met onze doelgroepen;
  • Je hebt affiniteit met de Universiteit voor Humanistiek.

 

Wat bieden wij?

Een leuke juniorfunctie in een enthousiast klein team, waarin volop ruimte is om te leren en ontwikkelen. Het Communicatieteam is onderdeel van de afdeling bedrijfsvoering.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden is er zicht op een vast dienstverband.

Deze functie is ingedeeld in het UFO-profiel Communicatiemedewerker 2 (salarisschaal 8 CAO Nederlandse Universiteiten). Over het salaris betalen wij een eindejaarsuitkering (13e maand). Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren o.a. pensioenregeling bij het ABP, een ruime verlofregeling, ontwikkel/opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden. Deze arbeidsvoorwaarden zijn aan te vullen via het keuzemodel arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie: mail Yvette Nelen, communicatie-adviseur via y.nelen@uvh.nl

NB: Sollicitaties worden alleen via het Varbi Recruitsysteem in behandeling genomen (niet per mail).

Sollicitatiegesprekken zullen gevoerd worden op dinsdag 7 juni.

Dienstverband -
Omvang functie Parttime
Indiensttreding Indiensttreding zo spoedig mogelijk.
Salaris 2710 - 3619 euro bij volledige werkweek van 38 uur
Aantal posities 1
Uren 0,8 fte
Plaats Utrecht
Provincie Utrecht
Land Nederland
Referentienummer 2022/6
Contact
  • Yvette Nelen, 06-30400067
Gepubliceerd 21-04-2022
Uiterste datum 23-05-2022

Wróć do ofert pracy